top of page
IMG_1859.JPG

Over ons

In het hart van Amsterdam Oud-West vind je de historische straat, de Kinkerstraat. In deze straat vind je vanaf april 2024 Meat The Balls. Een zaak waar een gehaktbal sandwich niet zomaar een ‘broodje bal’ is, maar een gehele beleving. Meat The Balls is een ode aan de klassieke Hollandse gehaktbal, maar dan met een bijzondere twist. 

IMG_1875.JPG

Bij Meat The Balls geloven wij dat goed eten begint bij goede en pure ingrediënten. Daarom gebruiken wij alleen producten van dieren die met respect en liefde zijn behandeld, volgens strikte dierwelzijn eisen. Ook geloven wij in de kracht van eenvoud en de smaak van traditie. Onze sandwiches zijn een symbool van deze filosofie – zorgvuldig bereid volgens een beproefd recept en nu aan jou gepresenteerd. 

Of je nu hunkert naar de vertrouwde klassieker, een vegan bal of nieuwsgierig bent naar een sandwich gehaktbal met een innovatieve twist, wij hebben iets voor jou. Kom langs bij ons in de Kinkerstraat en laat je verrassen door onze unieke sandwiches die meer zijn dan een ‘broodje bal’. 

Benieuwd hoe Meat The Balls ontstaan is? Klik hier

IMG_1887.JPG
IMG_1859.JPG

Vragen? Neem gerust contact op!

bottom of page